Hoe kan ik mijn EasyBroker account sluiten?

Voer de volgende stappen uit om uw account te sluiten.

Posities sluiten of overdragen
Rekeningen met posities kunnen niet worden gesloten. U moet ofwel liquideren, ofwel alle posities overdragen aan een andere beursvennootschap. Neem contact op met uw makelaar voor overboekingsinstructies.

Om uw posities te controleren, logt u in op Accountbeheer en selecteert u Rapporten > Activiteit . Bekijk uw laatste overzicht om te controleren of alle posities zijn gesloten of overgedragen.

Valuta's
Het overboeken van sluiting opnames kunnen alleen in uw basisvaluta worden gedaan. U moet eventuele vreemde valuta omwisselen naar de basisvaluta van uw account. Zorg ervoor dat u uw afschrift controleert en rekening houdt met eventuele opgebouwde dividenden of rente.

Controleer de bankoverschrijving instructies (Withdrawal)
Voor alle niet op USD gebaseerde rekeningen zullen we een overboeking uitgeven op basis van de opgeslagen bankgegevens (instructie) in ons bestand. Als u geen opgeslagen bankgegevens (instructie) voor een overboeking heeft, maak er dan een aan.

Afschriften en belastingformulieren controleren
Om toegang te krijgen tot activiteitenoverzichten en belastingformulieren, logt u in op Accountbeheer en opent u het menu Rapporten.

Deze informatie is slechts gedurende een beperkte tijd beschikbaar nadat uw account is gesloten. U moet uw gebruikersnaam en wachtwoord opslaan voor toekomstige toegang tot afschriften.

Account sluiten

1. Nadat u alle voorgaande stappen hebt voltooid, logt u in op Accountbeheer en selecteert u Account Settings > Configure icoon> Account sluiten .
  • Geef de reden op waarom u uw account sluit door op de betreffende selectievakjes te klikken.
  • Klik op de knop Verzenden om uw aanvraag in te dienen.

Uw rekening wordt over het algemeen maximaal drie maanden opengehouden nadat u uw afsluitende opname heeft ontvangen om eventuele toekomstige vergoedingen, dividenden, rente of zakelijke acties te innen. Na die tijd wordt uw account permanent gesloten.