1. Helpcentrum
  2. Overboekingen & transfers

Hoe boek ik geld terug van mijn EasyBroker rekening naar mijn bank?

Indien u uw geld terug wil storten naar uw bank kunt u dit altijd doen. Zonder gedoe, volg onze uitleg hieronder!

Log in op het klantenportaal met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  1. Klik links op withdraw.
  2. Selecteer uw bankrekening en controleer uw bankgegevens en valuta soort.
  3. U vult bij Bedrag het bedrag in dat u wilt terugboeken. Bij Cash beschikbaar voor opname ziet u hoeveel u op dat moment maximaal kan terugboeken (inclusief en exclusief marge).
  4. Dan vult u bij het gewenste bedrag in dat u wilt terugboeken. Let op! U kunt geen komma ingeven. Voor cijfers achter de komma gebruikt u een punt.
  5. Tot slot klikt u rechts onderin op Continue
  6. Vul uw handtekening in (type uw naam op precies dezelfde wijze over het moet identiek zijn)
    1. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord en klik op de opname maken
    2. Vul dan de verificatiecode in die u op dat moment ontvangt.
    3. Klik tot slot op Doorgaan.

Het bedrag zal binnen 1 tot 3 werkdagen zijn bijgeschreven op uw bankrekening.