1. Kennisbank
  2. Login en veiligheid

E-mailadres bevestigen

Na de opening van je Easybroker rekening moet je jouw e-mailadres bevestigen. Dit doe je met behulp van de code die je per e-mail hebt ontvangen.

• Log in op het klantenportaal met je gebruikersnaam en (tijdelijke) wachtwoord
  • Klik rechtsboven op "Welcome met jouw naam" en dan "Settings "

• Klik dan aan rechterkant bij Communication op "Email adress"

• Vul dan achter Confirmation Number de code in die je per email hebt ontvangen.

• Klik vervolgens rechts onder op "Continue" om dit te bevestigen.

Je e-mailadres is nu bevestigd en zal op korte termijn zichtbaar in je User Settings.

Wanneer je de code niet hebt ontvangen kan je eventueel op "Resend Confirmation Number" klikken. Dan wordt er een nieuwe code gestuurd naar het opgegeven emailadres.

Ga hier verder naar de volgende stap voor het wijzigen van het tijdelijke wachtwoord.

Als je vragen hebt over het verifiëren van je e-mailadres neem gerust contact op met ons team.