1. Kennisbank
  2. Login en veiligheid

Wachtwoord wijzigen

Tijdelijk wachtwoord aanpassen/ wachtwoord wijzigen.

Na het openen van je rekening moet je het tijdelijk wachtwoord wijzigen. Hiervoor moet je éérst je e-mailadres bevestigen zodat het zichtbaar is in het klantenportaal.
Heb je je e-mailadres nog niet bevestigd, ga dan eerst naar e-mailadres bevestigen.
  • Log in je klantenportaal met je gebruikersnaam en (tijdelijke) wachtwoord
  • Klik rechtsboven op het "Pop-icoon".
  • Klik op "Settings".

• Klik op "Change your Password" onder het kopje "User Settings"

•  Vul je Username en je huidige (tijdelijke) wachtwoord in
  • Vul dan 2 keer je nieuwe wachtwoord in

• Klik rechts onder op 'Continue'

Of je ontvangt nu een e-mail met een "Confirmation code"

• Vul dan de code in op het scherm en klik op "Continue"

Je wachtwoord is nu gewijzigd.

Als je vragen hebt over het wachtwoord wijzigen neem gerust contact op met ons team