1. Support
  2. Login en veiligheid

Wachtwoord wijzigen

Je kunt je wachtwoord altijd zelf wijzigen. Doe dit ook met regelmaat. Na het openen van je rekening moet je het tijdelijk wachtwoord wijzigen.

Na het openen van je rekening moet je het tijdelijk wachtwoord wijzigen. HIervoor moet je éérst je e-mailadres bevestigen zodat het zichtbaar is in het klantenportaal.

• Log in je klantenportaal met je gebruikersnaam en (tijdelijke) wachtwoord
  • Klik rechtsboven op het icoon 'Poppetje'
  • Klik dan op 'User Settings'

• Klik rechts naast Password op het icoon 'Tandwiel'
    •  Vul je "Username" en je huidige "Password" in
    • Vul dan 2 keer je nieuwe "Password" in

• Klik op 'Continue'

Als je vragen hebt over het wachtwoord wijzigen neem gerust contact op met ons team