Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

U kunt uw wachtwoord wijzigen in Client Portal onder User settings

• Login in uw Client Portal
  • Kies (onderaan de pagina) aan rechterkant voor User Settings.
  • Links bovenin klikt u achter het Password op het configure icoon (het tandwiel)
  • Vul uw huidige wachtwoord in bij Password.
  • Vul vervolgens uw nieuwe wachtwoord in bij New Password.
  • Vul nogmaals uw nieuwe wachtwoord in bij Confirm New Password.
  • Klik rechts onderin op Continue.
  • Uw wachtwoord is direct veranderd.
  • Wanneer u de volgende keer wilt inloggen, kunt u uw nieuwe wachtwoord gebruiken

Let op!

1. Uw wachtwoord mag geen leestekens bevatten
    (dus geen spaties, dollarteken, streepjes enz.)
  2. Moet minimaal 1 letter bevatten
  3. Moet minimaal 1 cijfer bevatten
  4. Moet tussen de 8 en 40 karakters lang zijn
  5. Mag niet overeenkomen met uw gebruikersnaam