1. Support
  2. Login en veiligheid

E-mailadres bevestigen

Na de opening van je Easybroker rekening moet je nogmaals je e-mailadres bevestigen. Dit doe je met behulp van de code die je per e-mail hebt ontvangen.

• Log in je klantenportaal met je gebruikersnaam en (tijdelijke) wachtwoord
  • Klik rechtsboven op het 'Klok icoon'

Screenshot 2022-01-21 email bevestigen_1

• Ga naar het bericht "Confirm Email Address Change"
  • Klik achter het bericht op 'View'

Screenshot 2022-01-21 pending items

• Vul de 'Confirmation Number' uit de ontvangen e-mail in bij "Required"
  • Klik 'Continue'

Screenshot 2022-01-21 confirmation number invullen

Je e-mailadres zal op korte termijn zichtbaar in je User Settings.

Na het bevestigen van je e-mailadres moet je je tijdelijke wachtwoord wijzigen.

Als je vragen hebt over het verifiëren van je e-mailadres neem gerust contact op met ons team.