1. Kennisbank
  2. Instellingen en rapportages

Jaaroverzicht downloaden

Een jaaroverzicht van je Easybroker rekening vind je in het klantenportaal

• Login op de rekening via deze link: Inloggen
  • Kies bovenaan in de menu balk voor "Performance & Reports"
  • Klik dan op "Statements"
  • Kies, wanneer je meerdere rekeningen hebt, rechts het betreffende rekeningnummer
  • Klik rechts achter Activity op het "pijltje"

• Vul de keuzes velden in als hierboven
  • Klik dan op "Run"
  • Het bestand wordt opgeslagen in de "Downloads" map van je computer.

In dit jaarrapport vindt je alles over je rekening, elke activiteit die binnen de rekening heeft plaatsgevonden, staat hier in. Op de 1e pagina staan in het kort de financiële gegevens van je rekening, onder andere het begin- en eindsaldo, betaalde rente, ontvangen dividenden, stortingen en terugboekingen.

Verder in het rapport zie je alle trades die je hebt gemaakt, open posities enzovoorts.

Dergelijk rapport kan je ook opvragen voor de laatste dag, week, maand of een periode van 3 maanden. Je geeft dit aan in het keuze vakje "Period". Wanneer je het rapport alleen even wilt inzien, kies dan bij "Format" voor "View". Het rapport wordt dan niet opgeslagen op je computer en verdwijnt wanneer je het afsluit.

Als je vragen hebt over rapporten neem gerust contact op met ons team