1. Kennisbank
  2. Instellingen en rapportages

Rapport: Activity Statement

Alle informatie over veranderingen op de rekening over een geselecteerde periode. Hierin staan o.a. transacties, winsten & verliezen, dividenden, open posities, betaalde kosten, stortingen, terugboekingen en nog veel meer.

Waar kun je dit rapport vinden? Volg de stappen hieronder

• Login op de rekening via deze link: Inloggen
  • Kies bovenaan in de menu balk voor "Performance & Reports"
  • Kies "Statements"
  • Klik dan op het pijltje "" achter Activity Statement
  • Kies periode, datum, bestandsvorm en taal
  • Kies "Run"

Bij bestandsvorm kun je PDF kiezen, het bestand wordt dan over het algemeen in de map Downloads geplaatst op de computer.