1. Support
  2. Overboekingen & transfers

Geld overboeken tussen accounts Internal transfer between accounts

Heeft u meerdere EasyBroker accounts en wilt u geld van het ene account op uw andere account zetten?

Om een Internal transfer between accounts te maken neemt u volgende stappen:

* Login in uw account (het account waar de funds vanaf gaan)

* Klik Transfer & Pay

* Klik Transfer Funds

* Kies dan Internal Transfer between accounts

* Vul de Source (van) account en Destination (naar) account in en klik continue

* Kies voor de Valuta en vul bij Amount het bedrag in

* Klik dan Create Internal Transfer

* Bevestig dit met de inloggegevens van het account waar het heen gaat.

Wanneer dit gelukt is staat het vrijwel direct op de andere account.