1. Support
  2. Overboekingen & transfers

Intern positie transfer tussen accounts/ Internal transfer positions

Wanneer u open posities van de ene account naar de andere wilt overzetten

* Login uw account (de account waar de posities vanaf gaan);

* Kies Transfer & Pay;

* Kies Transfer Positions;

* Klik dan op Internal;

* Vul bij Source account de vanaf account in;

* Bij Destination account de account waar posities naartoe gaan;

* Klik Continue;

* Vink de posities aan die u wilt overzetten en eventueel het aantal;

* Klik continue;

* Bevestig dit met de inlog gegevens van de account waar het naartoe gaat.

Wanneer dit gelukt is staan de posities vrijwel direct op de andere account.