1. Kennisbank
  2. Overboekingen & transfers

Intern posities overboeken tussen twee rekeningen

Internal Transfer Between Accounts

• Kies "Transfer & Pay"
  • Kies "Transfer Positions"
  • Kies "Internal"

• Selecteer bij "Source Account" de rekening waar de posities vanaf gaan
  • Bij "Destination Account" selecteer je de rekening waar de posities naartoe gaan
  • Klik op "Continue"
  • Selecteer de posities die je wilt overzetten en voer het aantal in
  • Klik op "Continue"
  • Bevestig dit met de inloggegevens van de rekening waar de posities naartoe gaan.

Wanneer dit gelukt is staan de posities vrijwel direct op de andere rekening.

Heb je vragen hebt over Internal Transfer neem gerust contact op met ons team