EasyBroker App en tweestap verificatie (2FA)

Android en IOS

Om uw effectenrekening zo goed mogelijk te beveiligen, dient u gebruik te maken van tweestap verificatie. Via de mobiele applicatie EB Trading kunt u, naast uw gebruikersnaam en wachtwoord, een digitale code genereren om in te loggen (authenticatie).

Android toestellen

Wanneer u de EB Trading App heeft gedownload op uw telefoon en vervolgens opent, klikt u eerst op REGISTER TWO-FACTOR (log dus niet eerst in!) kies vervolgens voor continue.

Voeg een gebruiker toe bij Enable user door daar uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en kies voor continue.

Selecteer of +add dan uw telefoonnummer en kies daarna voor get activation code.

U ontvangt nu een sms met code

Vul dan de activatie code in en creëer een Pin code (kiest u zelf willekeurig) dan herhaalt u nog een keer de zelfgekozen pincode en vervolgens kiest u voor activate.

Activation succeeded u bent nu klaar, kies voor done.

IOS toestellen

Download de EB trading App op uw mobiele toestel, sta meldingen toe (Allow notifications)

Kies voor Register Two-FActor en kies continue. (log dus niet eerst in!)

U komt nu automatisch bij inloggen. Daar vult u uw username en wachtwoord in en kies continue.

Kies eventueel uw telefoonnummer en kies dan voor Get Activation SMS.

U ontvangt nu een sms met code

Vul de activatie code in en kies voor Activate.

Vervolgens dient u de activatie te bevestigen met uw TouchId of FaceID.

Your EB key was successfully activaded u bent nu klaar.