Hoe genereer ik een respons code om in te loggen?

Response code / Challenge code / Genereer antwoord code

Het kan zijn dat wanneer u inlogt, en uw 2FA (Two-Factor Authenticate) werkt even niet, er een code in beeld komt met daaronder “enter the response code to login”

Deze code dient u te genereren via de EB Trading APP. U gaat in de APP via "More" naar Two-Factor Authentication en dan kiest u "Generate Code"

Dan komt u in een scherm waar u bij Challenge de code in kunt vullen die u op uw beeldscherm ziet. (In het geval van het voorbeeld hierboven is dat 491903)

Nadat u de code hebt ingegeven bij Challenge drukt u op Generate Response.

De code die vervolgens in beeld verschijnt voert u in op uw computer waardoor u vervolgens ingelogd raakt in uw cliënt portaal.

In sommige gevallen wanneer u een handeling doet in uw cliënt portaal kan er ter verificatie ook om een respons code gevraagd worden. U kunt hiervoor ook weer dezelfde stappen volgen als hierboven omschreven.