1. Support
  2. Rekening instelling

Kan ik wekelijks of maandelijks een activiteiten overzicht ontvangen in mijn e-mail?

Dat kan! U kunt ervoor kiezen om elke dag of elke maand een Activity Statement te ontvangen in uw email. Op deze manier kunt u dagelijks of maandelijks de activiteiten bijhouden zonder dat u zelf een rapport hoeft te draaien.

Login in uw account via onze website, www.easybroker.nl

Wanneer u bent ingelogd kunt u via de menu balk bovenin klikken op Reports

Er verschijnt dan een sub menu in beeld ↓

* kies Statements

* Klik op het configure icoon naast Statements Delivery

* klik dan op het configure icoon naast Default Statements Delivery

Vervolgens kunt u hoe en waar u uw rapport wenst te ontvangen.

Keuze uit -> Email with Attachement, Email, Message center en Disable

Nadat u uw keuze(s) hebt gemaakt klikt u twee keer Continue en een keer op OK.