1. Kennisbank
  2. Instellingen en rapportages

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn rekening?

Je voegt gebruikers toe aan je rekening via onderstaande instructie:

• "Login" op je klantenportaal.
      • Klik rechtsboven op het "Pop-icoon".
      • Klik op "Settings".

• Klik op “Users & Access Rights” (onder de Account Settings).
      • Klik rechtsboven op het plusteken om een gebruiker toe te voegen.
      alller user rand

In het volgende scherm kun je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen voor de nieuwe gebruiker.

• Vul hier de gevraagde gegevens in.

In de volgende schermen kun je rollen en rechten toekennen aan de nieuwe gebruiker.

• Plaats een vinkje bij de vakjes waarvoor je de nieuwe gebruiker wilt autoriseren.
      • Bevestig iedere pagina met de “Continue” knop.

Het laatste scherm laat een samenvatting zien van alle informatie over de nieuwe gebruiker. Je ziet hier alle toegekende rechten staan.

• Controleer deze en bevestig deze met “Continue”. Indien je nog wijzigingen wilt doorvoeren, klik dan op “Back”.

Als je geen extra beveiliging laag op je rekening hebt, ontvang je een e-mail met een bevestigingsnummer. Vul het nummer in en klik op “Continue”.

• Klik op “OK” om de nieuwe gebruiker te bewaren.