Hoe meld ik aandelen aan bij een overnamebod?

Aandelen aanmelden voor een overnamebod

Als er een overnamebod is gedaan op een aandeel uit je portefeuille, kun je zelf de aandelen aanmelden voor het bod in het klantenportaal. De keuze moet je voor de afloopdatum indienen.

• Klik vervolgens op de betreffende corporate action
  • Kies links in het menu voor "Corporate Actions"

• Klik op de regel waar staat: "Corporate Action: Decision Required"

Je ziet nu de tekst met de details van het overnamebod.

• Klik rechts onderaan op de blauwe knop: " Select CA Choice"

In het volgende scherm kun je de aandelen aanmelden voor het bod.

Bij Positions eligible staat het aantal aandelen dat je kunt aanmelden.

Bij Unallocated Positions staat het aantal aandelen dat nog niet is aangemeld.

• Als je de aandelen wilt aanmelden, vul je het aantal in bij "Submit shares for cash".
  • Bevestig links onderaan door een vinkje te plaatsen bij " I have read and agreed..."
  • Klik rechts op de blauwe knop "Save"

Tot slot zie je een scherm dat waarschuwt dat je de keuze definitief gaat doorvoeren.

• Klik op "YES" als je akkoord wilt gaan