1. Support
  2. Rekening instelling

Hoe kan ik mijn account omzetten naar Cash of andersom naar Margin?

Heeft u een Cash account en wilt u deze omzetten naar Margin, of heeft u een Margin account en wilt u deze omzetten naar Cash.

Om uw account om te zetten naar Cash of andersom naar Margin kunt u de volgende stappen volgen.

• Login op uw cliënt portaal via de website www.easybroker.nl
  • Ga helemaal onderop de pagina aan rechterkant naar Account Settings
  • Klik in de 2e rechter kolom achter Account Type op het configure icoon (tandwiel)

• Kies daar voor Cash of Margin en klik vervolgens op Continue

Uw account zal nu omgezet worden naar de keuze die u gemaakt heeft.

Let op; u kunt pas op Margin handelen wanneer de waarde van uw portefeuille minimaal 2000 euro is.