Hoe download ik een bankafschrift van een Belgische bank?

Instructie downloaden bankafschrift voor bewijs van adres.

Argenta (via Argenta Bank via Internet)

Ga naar ‘Nieuwe uittreksels’ onder het menu ‘Mijn uittreksels’ of click op het icoon

Bron: https://www.argenta.be/nl/zoeken.html?q=rekeninguittreksels

AXA (via Homebanking)

Rapport aanvragen:

Vanuit het scherm Historiek raadplegen > Overzicht kunt u ook rapporten aanvragen in PDF formaat. U klikt hiervoor op de knop PDF Rapport.

Op die manier kunt u een rapport met de verrichtingen van de laatste 150 dagen bewaren op uw computer. Indien u reeds een opzoeking gedaan heeft, bevat het rapport enkel de verrichtingen die aan uw zoekcriteria voldoen.

Rapporten ophalen:

U kunt aangevraagde rapporten ophalen onder Documenten en berichten > rapporten ophalen.

Het rapport blijft beschikbaar gedurende tien dagen.

Bron: https://web.wcc.axa.be/wcc2/sitecollectiondocuments/hb_handleiding_nl.pdf

Belfius (via Belfius Direct Net)

U vindt uw elektronische rekeninguittreksels in PDF-formaat terug in de historiek van uw verrichtingen in Belfius Direct Net.

Ga naar Rekeningen > Historiek bekijken.

Klik op het tabblad Rekeninguittreksels.

Selecteer de rekening waarvoor u de rekeninguittreksels wenst te ontvangen.

U krijgt een lijst van de aangemaakte rekeninguittreksels in functie van de periodiciteit van de rekening.

Klik rechts in uw scherm op het icoon met de pijl.

Klik vervolgens op de download om het gevraagde bestand te openen in uw PDF-programma.

Bron: https://www.belfius.be/webapps/nl/selfcare/belfius/diensten/afschriften/Hoe-vraag-ik-mijn-rekeningafschriften-op-via-Belfius-Direct-Net-en-niet-meer-via-de-post-of-via-Self

Beobank (via Beobank Online)

Kies de optie 'Documenten en contracten' onder de rubriek 'Diensten' in het menu.

Kies dan 'Documenten' en selecteer de periode van het bankuittreksel.

Bron: https://www.beobank.be/nl/particulier/betalen/diensten/online-documenten

BNP Paribas (via Easy Banking Web)

U krijgt het startscherm ‘Alle rekeningen’ te zien.

Klik op het menu-icoontje rechts naast de rekening waarvan u de uittreksels wilt bekijken.

Klik in het menu op Uittreksels.

U krijgt nu een overzicht van uw uittreksels per jaar. De meest recente ziet u meteen bovenaan.

Klik op het icoontje links van het rekeninguittreksel dat u wilt bekijken.

U kunt nu het document opslaan op uw computer.

Bron: https://www.bnpparibasfortis.be/rsc/contrib/document/1-Website/1-Daily/Individual/BNP/Brochures/EBWQuickstartguide_NL.pdf

Bpost Bank (via PCBanking)

Ga naar het menu “Rekeningen en kaarten” en selecteer de optie “Mijn uittreksels”.

Daar kunt u uw officiële rekeninguittreksels downloaden.

Bron: https://www.bpostbank.be/bpb/contacteer-ons/faq-vragen/pc-en-mobilebanking/saldo-en-verrichtingen/overzicht-en-afschriften

Crelan Bank (via MyCrelan)

Via het menu Dashboard, onder documenten vindt u uw rekeningafschriften.

Download de afschriften in pdf-bestand.

Bron: https://www.crelan.be/nl/particulieren/product/mycrelan