Easybroker bundelt krachten met Today’s Group

Amsterdam, 22-02-2024 – Easybroker, de voordeligste Nederlandse broker (2023) volgens de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) bron, wordt onderdeel van Today’s Group per 01-03-2024. 

Today’s Group was, met de toenmalige execution-only tak, de eerste in Nederland die een samenwerking aanging met Interactive Brokers en heeft daarmee meerdere prijzen mogen ontvangen. Via Today’s Group wordt uiteindelijk een breder pallet aan vermogensopbouw mogelijk, voor particuliere en zakelijke beleggers tot aan institutionele partijen. 
 
Met de toevoeging van Easybroker als ‘execution only’-broker biedt Today’s Group een breder aanbod aan vermogensopbouw in beheer, regie en zelfbeleggen. Het aanbod varieert van de execution-only tak, waarin Easybroker het voortouw zal nemen, en pensioenproducten tot asset management en institutioneel.

Hoewel Easybroker onder Today’s Group zal gaan opereren, blijven de merknaam en het team intact. De VEB riep Easybroker vorig jaar nog uit tot voordeligste broker van Nederland. De strategie om deze positie te blijven behouden en gebruikers van Easybroker niet alleen een scherp tarief te bieden, maar ook innovatieve en informatieve producten zoals de samenwerking met Beleggingsinstituut, wordt in de nieuwe samenwerking voortgezet.

De huidige en toekomstige gebruikers van Easybroker kunnen uiteraard blijven vertrouwen op de service en kwaliteit van het bedrijf. Gebruikers zullen op korte termijn benaderd worden met verdere berichtgeving.