1. Kennisbank
  2. Instellingen en rapportages

Activeren of deactiveren van het Stock Yield Enhancement Program

Aan- of uitzetten Stock Yield Enhancement Program

• "Login" op je klantenportaal.
  • Klik rechtsboven op het "Pop-icoon".
  • Klik op "Settings".

• Klik op "Stock Yield Enhancement Program" (onder het kopje "Trading").
  • Zet het "vinkje" aan om deel te nemen aan het programma of zet het "vinkje" uit om je deelneming aan Stock Yield Enhancement Program te stoppen.
  • Klik "Continue".

• Typ je naam identiek over als naast "Signature" vermeld staat.
  • Klik "Continue".

Wil je inhoudelijke informatie over wat Stock Yield Enhancement Program precies is lees dan het volgende artikel wat is het stock Yield Enhancement Program.

Als je andere vragen hebt over het Stock Yield Enhancement Program neem gerust contact op met ons team