1. Kennisbank
  2. Login en veiligheid

Wachtwoord vergeten

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten neem dan telefonisch contact op met ons team.

Wij gaan dan een eenmalig wachtwoord voor je aanvragen in ons systeem, deze ontvang je binnen enkele minuten. Dit wachtwoord is maar kort geldig, het is van belang dat je deze aanvraagt op het moment je achter de computer zit.

Het systeem zal op het moment je inlogt direct vragen dit wachtwoord ook weer aan te passen naar een nieuw, door jou te kiezen, wachtwoord. Je voert dan eerst het eenmalige wachtwoord in en dan 2x het nieuwe.

Als je vragen hebt over het wachtwoord vergeten proces neem gerust contact op met ons team.