Zakelijke rekeningen

Ondernemers die zelf zakelijk willen beleggen hebben een broker nodig. Het aanbod van zakelijke brokerrekeningen is de laatste jaren echter flink afgenomen. Een groot deel van de bekende brokers hebben alle zakelijke klanten verzocht om te vertrekken. De ondernemer is niet meer welkom — hoe anders is dat bij Easybroker.

 

Bij het openen en open houden van een beleggingsrekening moeten aanbieders zich aan regels houden. Voor het openen van een zakelijke rekening zijn er meer gegevens nodig dan voor een privérekening. Dit maakt het niet altijd aantrekkelijk voor aanbieders die niet innoveren.

“Een bedrijf met veel stakeholders betekent meer controle. Dat is geen probleem, wij helpen graag. Door onze teams te trainen en strakke processen in te richten kunnen wij ondernemers doorgaans spoedig op de rit helpen.” zegt CEO Michiel Lerou.

Een zakelijke rekening bij Easybroker is ideaal geschikt om zelfstandig beslissingen te nemen over je zakelijke vermogen en om posities te beheren.”

Easybroker Team

De vaste maandelijkse kosten – vanaf €25 – hangen af van de aandeelhoudersstructuur en de samenstelling van het bestuur. Meestal voor minder dan de kosten van een abonnement op het FD profiteert de zakelijke rekeninghouder van onze uitstekende begeleiding tijdens de opening en persoonlijke service gedurende het gehele bestaan van de rekening. Beheerkosten zijn er niet, want als ondernemer wil je zelf de controle.

Een simpele start maakt de mogelijkheden voor beide partijen duidelijk en gestroomlijnd. Na het ontvangen van de eerste basisdetails doet het team inschattingen en wordt een aanvraag direct opgepakt.

eb_newsletter3_01 (1)

Anticiperen. Vereenvoudigen. Automatiseren. Dat ligt ook besloten in onze 'Easy' formule: zeven uitgangspunten waarin eenvoud en inlevingsvermogen een belangrijke rol spelen.