Altijd verbeteren, altijd schaven

Easybroker is overtuigd dat er in de financiële wereld veel mystiek in stand gehouden wordt. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. En dat is nergens voor nodig.
Wij creëren producten en processen die zelfstandig persoonlijk beleggen voor iedereen aantrekkelijk maken. Met communicatie die iedereen begrijpt, in woord en beeld.

Dat betekent beslist niet dat Easybroker er uitsluitend is voor de beginnende investeerder of de onervaren belegger. Met ons platform kunnen wij vele soorten gebruikers bedienen en dat streven wij ook na. Van nieuwkomer tot (semi)professioneel – en laten we niet vergeten: ook veteranen zijn niet altijd op zoek naar meer functionaliteit. Het is simpel om zaken moeilijk te maken, maar zó moeilijk om ze simpel te houden.

We blijven altijd  verbeteren en itereren.”

Michiel Lerou, CEO Easybroker

Het is een permanent proces van bijschaven en verbeteren. Er zullen de komende tijd dan ook regelmatig verbeteringen te zien zijn in all things Easybroker. Soms opvallend, maar vaak geleidelijk en subtiel. Zo brengen we stap voor stap ons ideaal dichterbij: dat iedereen kan investeren.

eb_bts_landscape_043

"Het is simpel om zaken moeilijk te maken, maar zó moeilijk om ze simpel te houden".