Nieuwe CEO Michiel Lerou: "Volop kansen voor groei"

Easybroker heeft Michiel Lerou gevraagd om tot het bestuur toe te treden en vanaf oktober de rol van CEO op zich te nemen. Als voormalig bestuurder van internationale broker- en handelsbedrijven brengt hij ruime ervaring mee — en hij ziet volop kansen.

Easybroker heeft Michiel Lerou gevraagd om tot het bestuur toe te treden en vanaf oktober de rol van CEO op zich te nemen. Michiel is een voormalig bestuurder van verschillende internationale broker- en handelsbedrijven in zowel Europa als Azië. Hij heeft ruime ervaring in het uitbouwen van technologie-gedreven beleggingsondernemingen en het samenbrengen en aansturen van talenten die dit mogelijk maken. De timing kon niet beter, Easybroker groeide in de afgelopen maanden van 1.300 naar 1.600 klanten.

Easybroker bezit een unieke combinatie van infrastructuur, ambitie en karakter. We nemen niets aan — alles is altijd vatbaar voor verbetering. En voor groei.”

Michiel Lerou, CEO Easybroker

Michiel heeft zich in vele jurisdicties bewezen. Hij weet als geen ander hoe je moet voldoen aan de altijd veranderende wet- en regelgeving. Mede hierdoor is hij de aangewezen persoon om Easybroker te leiden in een complex en constant wijzigend complianceklimaat. “Wetten en regels zijn gemaakt om ons allen te beschermen. Dat levert beperkingen op, maar ook volop kansen voor degenen die transparantie omarmen”, aldus Michiel.

Overtuigende branding van website tot app

Om die kansen daadwerkelijk te benutten, moet en wil Easybroker een breed publiek aanspreken en boeien. “Daarom werken we continu aan ons aanbod en onze selling points. We zullen ook meer naar buiten treden. Met een verbeterde website — zonder fratsen, en met een ijzersterke belofte. Een portaal waar mensen graag terugkomen omdat je duidelijk ziet hoe je zelf aan je financiële doelen kunt werken. Straks ook met een mobiele app die echt easy is. En dat alles met een overtuigende branding, een krachtige payoff en in een zorgvuldig gedefinieerde communicatiestijl waar iedereen enthousiast van wordt.”