Investor relations

Unieke kans om vroeg in te stappen

Ja , ik wil deelnemen

Investeer in EasyBroker

 • Union 2.000%+ rendementspotentieel
 • world Potentiële beursnotering
 • arrow-lr Geen deelnamekosten
 • Deelname vanaf €25.000
 • basket2 5% korting bij deelname vanaf €100.000

Investeren in de groei van EasyBroker

Huishoudens die niet beleggen staan onder grote druk om actief deel te nemen op de beurzen. Actuele druk zoals de lage rentestand, en systematische druk, zoals vergrijzing en overheidsbeleid. De consument wil wel, maar er zijn veel barrières, 90% wordt niet bereikt en een rigoureus andere aanpak is nodig.

EasyBroker is transparant en richt zich op een Best User Experience en éénvoud. Wij willen beleggen herdefiniëren en daarmee een enorm marktpotentieel ontgrendelen.

Het bedrijfsmodel van EasyBroker is sterk gediversifieerd en op onze huidige infrastructuur kunnen talloze innovaties worden aangesloten. De schaalbaarheid van FinTech is eindeloos, een wereld zonder grenzen.

EasyBroker is reeds enkele jaren winstgevend met een groeiend klantenbestand en toenemende omzet. Om explosief te groeien komt er een kapitaalinjectie. Wij bieden u de mogelijkheid om op dit unieke moment mee te participeren.

Een kapitaalsinjectie maakt een versnelde groei mogelijk. Wij beogen 120.000 gebruikers in 2025, welke volgens huidige klantwaardering vertaalt kan worden naar een waardering van meer dan 120 miljoen euro.

EasyBroker: Een immense markt gecombineerd met een niet te stuiten team en visie.

Beleg in een FinTech Broker

 • Onder AFM & DNB toezicht
 • Winstgevend en groeiend
 • Digitale organisatie
 • Schaalbare FinTech
 • Ervaren team met visie
 • Beursplein 5 - Amsterdam

Tractie accounts

g1_v3

Omzet winst

g2_v3

Waardering koers-winst

g3_v32021-2025 gebruikers, omzet en EBIT zijn prognoses.
Wij refereren naar de Toekomstgerichte Verklaringen toelichting in het Investeringsmemorandum.
b17_2

De schaalbaarheid van FinTech is eindeloos

Elk huishouden en iedere professionele investeerder is een potentiele klant van EasyBroker. Initieel is de focus op de Benelux, de markt waar EasyBroker nu reeds actief in is, maar geheel Europa ligt binnen bereik. Onze markt, het totale investeerbare kapitaal, is duizenden miljarden euros groot en groeit verder door een ongekend en aanhoudend investeringsklimaat.

EasyBroker beschikt over de fundamentele infrastructuur en AFM vergunningen met Europees paspoort om een aanzienlijk deel van de markt te veroveren. Daarbij heeft EasyBroker directe toegang tot meer dan 300.000 beleggers via exclusieve strategische partnerships.

Met een onstuitbare visie en investeringen in eigen FinTech en Best User Experience bouwt u met ons een marktleider. Dit is uw unieke kans om mee plaats te nemen achter de schermen te verdienen aan elke trade, ongeacht de richting! Dit is uw kans om vroeg in te stappen.

 • Best User Experience
 • Omni-platform ontwikkeling
 • Breedste aanbod van effecten
 • Een gediversifieerde organisatie
 • Klantengroei via exclusieve mediapartners

EasyBroker sluit aan op alle marktdrijfveren en overheidsbeleid. Wij hebben dit alles in onze investeringsdocumenten voor u verder uiteengezet.

Investeringsmemorandum

Veelgestelde vragen

Hoe investeer ik?
Via de knop "Ja, ik wil deelnemen". Op deze pagina kunt u ons al uw gegevens sturen. U ontvangt de volgende werkdag bericht van ons.
Krijg ik bewijsstukken als ik deelneem?
De begeleidende notaris zal documenten opstellen en uw aankoop per transactie bevestigen. Na afsluiting van de uitgifte ontvangt u een digitaal en een fysiek certificaat. We controleren vooraf met u nogmaals uw exacte gegevens.
Wanneer is de aanbiedingsperiode?
De oorspronkelijke aanbiedingsperiode liep van 19 april tot en met 19 mei. De aanbiedingsperiode begon echter werkelijk op 27 april. Op 14 mei was reeds meer dan 70% van de uitgifte gealloceerd. EasyBroker wil voldoende tijd besteden aan het te woord staan van belangstellenden en het degelijk administratief afhandelen van alle allocaties, welke nog steeds toeneemt. De aanbiedingsperiode wordt daarom per 19 mei verlengt naar 31 juli. De aanbiedingsperiode eindigt voortijdig zodra alle certificaten van aandelen in Easybroker BV zijn uitgegeven. De aanbiedingsperiode kan indien nodig worden verlengd
Wanneer is de uitgiftedatum?
De richtlijn voor betaling is 5 werkdagen na aanmelding en ontvangst persoonlijke betaalgegevens, dit kan in communicatie met de aanbieder. De uitgiftedatum van de certificaten van aandelen is verwacht binnen 5 dagen na storting, dit is tevens het moment dat de investeerder de effecten krijgt toegewezen.
De minimum deelname is € 25.000 met een koers van € 7,00. Hoe zit dit?
In deze vroege aanbieding kunt u als investeerder deelnemen vanaf € 25.000. Wanneer u besluit te investeren, dan stemmen wij uw wensen met u af en wordt het exacte aantal certificaten van aandelen dat u wil aanschaffen bepaald. De uitgifteprijs per aandeel bedraagt € 7,00.
Hoe kan het dat EasyBroker zo hard groeit? Is het niet te mooi om waar te zijn?
De eerste 3 jaren is hard gewerkt om alles in stelling te brengen voor een grote groei: de noodzakelijke AFM vergunningen, een fundamentele infrastructuur, strategische partnerships, een enthousiast en ervaren team met visie, en een groeiende klantenbasis met winst- en omzetgroei.

Nu is het moment om snel te groeien en te schalen door te investeren in productontwikkeling, marketing en het aantrekken van additioneel talent – hier is kapitaal voor nodig. Onze visie focust op eenvoud en verstaanbaarheid, een best user experience. De markt is groter dan ooit en wordt aangejaagd door vele drijfveren die in onze documenten uiteen worden gezet.

Op deze pagina en in de informatiedocumenten presenteren wij onze doelen, verwachtingen en prognoses. De prognoses zijn opgesteld aan de hand van behaalde resultaten, ervaringen, marktonderzoek, gesprekken met partners en klanten, en schattingen. Overigens, als we vergelijkingen trekken tussen EasyBroker en soortgelijke initiatieven in Europa en daarbuiten, dan zou het mogelijk kunnen zijn dat onze prognoses klein uitvallen.
Ik heb andere vragen, hoe kan ik die stellen?
Mocht u na het lezen van de documentatie en het bekijken van onze investeerdersfilm verdere vragen hebben, gebruik dan het contactformulier op deze website en wij nemen rechtstreeks contact met u op.
team

Wij staan u graag te woord!

Mocht u na het lezen van de documentatie en het bekijken van onze investeerdersfilm verdere vragen hebben, laat dan uw gegevens achter en wij nemen rechtstreeks contact met u op.

 

Contactformulier

Het beste moment

 • cert Bewezen bedrijfsmodel - geen startup
 • Union De markt is groter dan ooit en groeit
 • info Grote interne en externe drijfveren
 • access Exclusieve toegang tot 300.000 beleggers

Toegang tot wereldwijde markten

Via onze platformen kunt u orders plaatsen op meer dan 100 beurzen in 30 landen. Handel is mogelijk is 23 valuta.

Ja, Ik wil deelnemen