Easybroker brengt educatie naar bestaande & nieuwe klanten

Easybroker wil dat haar klanten een goede keuze kunnen maken als het om beleggen gaat. Je hebt ervaren en minder ervaren beleggers, speculatieve ingestelde beleggers en beleggers voor de langere termijn.

“Zelf-beleggen wordt door velerlei partijen aangeboden in de markt en neigt zeer vaak naar een ‘zero’ commissie aanbieding” vertelt Easybroker CEO Michiel Lerou. “Maar kosten zijn er altijd en als je die niet in je tarieven terugziet, zitten ze in de prijs van je aan- of verkoop”. Dit laatste staat haaks op wat de toezichthouders willen en waar steeds meer onderzoek naar komt.

Easybroker biedt haar klanten faire en scherpe tarieven waarbij ze services aanbiedt die de klanten vertrouwd maken met de keuzes aan beleggingsstrategieën.

Easybroker werkt samen met partners die een prachtige reputatie hebben op het gebied van educatie. Zo kan Easybroker een gunstig pakket samenstellen voor haar klanten en beginnende klanten. 

Klanten van Easybroker krijgen toegang tot dit educatienetwerk tegen zeer gunstige condities. “We zien het als een belangrijke uitbreiding op onze service maar ook als gebaar naar de toezichthouders, dat je je klanten slimmer maakt en dat ze zich beter laten informeren” vult Michiel Lerou aan. Een voorbeeld hiervan is onze jongste samenwerking met Beleggers Academy. 

Easybroker wil graag dat de klanten duurzaam beleggen: enerzijds op een manier dat ze hun vermogen stabiel houden en verbeteren. Anderzijds wordt de roep om betrouwbare scores op gebied van milieu, sociale en bestuurlijke activiteiten (ESG) steeds groter. De belegger kan zich steeds beter informeren hierover. Daarmee kan hij zijn keuze voor duurzame beleggingsproducten ook steeds beter toepassen. Exchange Traded Funds (ETFs) met een duidelijke ESG scores zijn al volop beschikbaar.